top of page

MENY

Her finner du alle spisestedenes meny! I forkant av festivalen vil du også her finne mulighet for å bestille mat under festivalen 6-12 september 2021 som take away eller forhånsbestilling hos utvalgt spisesteder!

​

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

​

CAFE BACCHUS V

 

Middelhavs-sandwich

En nydelig reke og tunfisk salat inspirert fra det greske kjøkken. Mayonnaise, rødløk, hvitløk og urter blandet sammen med sjømaten. Serveres på et ristet grovt brød med frisk salat og grønnsaker.

KR 100,-

Allergener: melk, skalldyr, sjømat, sulfitt, gluten, sennep

V

Aubergine Love
En tradisjonell rett fra gamle Persia. Stekt aubergine og egg i en nydelig krydret tomatsaus. Serveres på ristet grovt brød med salat og grønnsaker

KR 100,-

Allergener: gluten, melk, sennep, egg

​

________________________________

​

CHINA TOWN

 

Rød Curry Duck

Stort stykke saftig, fritert andekjøtt med spicy red curry. Komfortabel, het og velsmakende!

KR 100,-

Allergener: melk

______________________
 

CLARION HOTEL ENERGY V

 

"Ribbe - di - do"

Et godt stykke svineribbe braisert i Lervig American Red Ale med potetkrem av jærpoteter, tysk surkål og sesongens ovnsbakte rotgrønnsaker som toppes med dijon sennepssaus og brønnkarse

KR 125,- 

Allergener: laktose, gluten, sennep, selleri

V

"Barbecue bean-steak"
Med Lervig American Red Ale reduksjon, potetkrem av jærpoteter, tysk surkål, norske ovnsbakte rotgrønnsaker, dijon sennepssaus og brønnkarse 

KR 125,- 

Allergener: laktose, gluten, sennep, selleri
 

________________________________

​

DÉJA VÚ DELIKATESSER

 

Kakiage

Japansk tempura av grønnsaker og sjømat

KR 150,- 

Allergener: egg,gluten,fisk,skalldyr,bløtdyr og soya
 

________________________________

​

DESI DELI RESTAURANT V

 

Chicken Korma

En mild gryterett av tandoor grillet brystfilet tilberedt i fyldig fløte& tikka masala saus og sukker, pyntet med koriander, fløte og kokos strø. Serveres med ris og salat (ved forespørsel kan nøtter utelates). Glutenfri.

KR 125,- 

Allergener: melk, cashew, kokos


V

Sabzi Karahi

En velsmakende og sunn gryterett av ferske grønnsaker tilberedt i curry masala krydder, ingefær, gurkemeie, koriander, løk og hvitløk. Serveres med ris og salat. Glutenfri.

KR 100,- 

Allergener: ingen
 

________________________________

​

DOUGHNUT WORRY V

 

"Pie Doughnuts Festival" V

To doughnuts med to forskjellige fyll. 
Apple Pie Crumble Doughnut

og Blueberry Crumble.

Et Pai-tema doughnut-festival for alle

KR 100,- 

Allergener: gluten, soya

​

*Begrenset Antall*

​

OBS: Det anbefales å legge inn bestilling
hos Doughnut Worry senest 24 timer i forkant grunnet begrenset antall.

​

________________________________

​

HEKKAN BURGER STVG. V

 

Hekkan i hundre!

Burger med picante salami, burgerost,

syltet løk og chili, urte-aioli.

Inkluderer valgfri brus.

KR 100,- 

Allergener: hvetegluten, egg, melk


V

Hekkan i hundre vegetar
Laget av fersk rødbete og kikerter, med småsterk chipotle, salat, fritert løk og Hekkans syltet jalapeño
Inkluderer valgfri brus.

KR 100,-

Allergener: hvetegluten, egg, melk

​

________________________________

​

FOODLOOSE V

 

Creolsk pasta

Med kylling & reker.

Servert med grillet hvitløksbrød & revet parmesan

KR 150,-

Allergener: gluten, laktose, løk

V

Creolsk vegetar pasta
Vegetar.
Servert med grillet hvitløksbrød & revet parmesan

KR 125,-

Allergener: gluten, laktose, løk

​

________________________________

​

GARCIA STAVANGER ØST

 

Kremet fiskesuppe

Med dagens fangst og grønnsaker

KR 150,-

Allergener: melk, sitrus, fisk, laktose, selleri, bløtdyr, gluten

​

​

INDIA TANDOORI STVG. V

 

Goan urtekurry med sitronris

Popular sør-indisk rett med kyllingfilet tilberedt I kokos saus med senneps-frø, fersk karri blader, urter og krydder. Serveres med lemon ris (sør-indisk spesialitet)

KR 150,-

Allergener: sennep, kokos

V

Malai Methi Masala
Hjemmelaget PANIR(ost)
tilberedt i en sør-indisk kokos saus med hvitløk, urter og fersk karriblader.
Retten kan også fås vegansk som Vegan Mix-Veg Kofta

KR 125,-

Allergener: hvitløk, laktose, nøtter


________________________________

​

JAI HIND INDISK RESTAURANT V

 

Butter Chicken
Kyllingfilet tilberedt i spesiell saus av ferske tomater, malte cashewnøtter og fløte. Serveres med ris og salat

KR 100,-

Allergener: laktose, melk og cashewnøtter

V

Channa Masala
Kikerter tilberedt i masala saus. Serveres med basmati ris og salat

KR 100,-

Allergener: gluten

​

________________________________

​

KAFÉ ASK & EMBLA V 

 

Kremet røkt rekesuppe

Med fisk, reker og sprø grønnsaker. Serveres med vårt gode hjemmelagede surdeigsbrød

KR 100,-

Allergener: soya, fisk, skalldyr, melk, sesam, selleri.
Brød inneholder gluten. Kan fås glutenfritt.


V
Kokoskremet grønn linsesuppe 
Med linser og sprø grønnsaker. Serveres med vårt gode hjemmelagede surdeigsbrød

KR 100,-

Allergener: soya, sesam, selleri.
Brød inneholder gluten.
Kan fås glutenfritt.

​

________________________________

​

KITCHEN & TABLE V

V

GO NATURLI®!

Plantebasert burger på norske favabønner med Vegansk Sriracha mayo, vårløk salat og fritert hvitløk

KR 125,-

Allergener: gluten, soya, sulfit, selleri
 

________________________________

​

LERVIG LOCAL V


Pulled Beef Slider med fries
Revet kjøtt fra oksehaler, 5 års lagret Norvegia fra Stavanger Ysteri, salat, honningkaramelisert løk.

Serveres med fries.

KR 125,-

Allergener: egg, melk, gluten, sulfitt

​

V

Summer Rolls

3 stk ferske summerrolls med mango, tofu grønn tomatchutney, rødkål, mint, koriander. Rød chili og sesamfrø.

Serveres med peanøttdip

KR 125,-

Allergener: Soya, sesamfrø.

​

________________________________

​

LOS TACOS


Jalapeno Chicken Burrito 

En deilig fresh burrito med kylling, jalapeno, meksikansk ris mais, syltet løk, salat, ost, chipotle mayo og valg av salsa

KR 100,-

Allergener: Opplyses hos spisestedet

​

________________________________

​

MAGGIS MUNCHIES V

 

Harissa kylling bowl

Kylling belagt i harissa chilipasta med couscous og quinoa, rødkål, coleslaw, tomat, agurk, mikset salat, rødløk, syltet miks, jalapeno, hjemmelaget chili harissa, tahini dressing og hummus

KR 100,-

Allergener: gluten, sulfitt, sesam
K
an fås glutenfritt.

V

Rød falafel bowl med chili harrissa
Hjemmelaget rødbete falafel med couscous og quinoa, rødkål, coleslaw, tomat, agurk, mikset salat, rødløk, syltet miks, jalapeno, hjemmelaget chili harissa, tahini dressing og hummus

KR 100,-

Allergener: gluten, sulfitt, sesam
Kan fås glutenfritt.

​

________________________________

​

MOGUL INDIA V

 

Chicken Tikka

Beinfri tandoori kylling tikka i en kremete saus laget av løk og tomater. Drysset med fersk ingefær og korianderblader.

KR 150,-

Allergener: melk

V

Paneer Lababdar

Med basmatiris, mango chutney, salat

og boorani raita.

KR 125,-

Allergener: sennep

​

​

NORAS KITCHEN V

 

Butter Chicken

Noras Signature. Kylling marinert i spiseyoghurt med tomat, aromatisk krydder med fyldig fløte og smørsaus. Serveres med ris, salat og kvart naanbrød.

KR 125,-

Allergener: melk, cashew, gluten
Kan serveres glutenfri uten Naanbrød

​

V

Chana Masala (Kikert curry)

En alle tiders favoritt vegetar gryterett. Kikerter kokt i garam masala krydder, ferske og hakket tomater, spisskummen, grønn chili, hvitløk, løk, koriander og ingefær. Vegansk rett.

KR 100,-

Allergener: ingen

​

________________________________

​

NB SØRENSEN V

 

”Hvit pizza” – Tarte flambée V

Blågråøstersopp fra ToppSopp, sort høsttrøffel, kantarell og Konrad fra Stavanger Ysteri

KR 125,-

Allergener: gluten, hvete, melk, spelt

Kan ikke fås glutenfri eller vegansk

​

__________________________


OLIVE TREE ITALIAN V

​

Tortolini

Kylling brystefilet rullet i bacon med risotto, ratatouille-grønnsaker og provencasaus

KR 125,-

Allergener: mel(gluten) og melk

V
Ravioili
Ravioli fult med spinat og ricottaost og stekte grønnsaker

KR 125,-

Allergener: mel(gluten) og melk
 

________________________________

​

THAI STREET FOOD V

Guay Tiew Neau Toon

Langtidskokt biff nudelsuppe

KR 125,-

Allergener: Allergener:fisk,soya,selleri, gluten

​

V
Retten kan også fås som vegetarisk

KR 125,-

Allergener: oppgis ved henvendelse

​

_________________________

​

PIZZACO EIGANES

& MADLA V
 

No. 6 - Helt sikkert
40 cm pizza med tomatsaus, ost, kjøttdeig, Idsøe-bacon og rødløk

KR 125,-

Allergener: hvetegluten, sulfitt, selleri, melk

V

No. 4 - Toppa med grønt
40 cm vegetarpizza med tomatsaus, ost, oliven, artisjokk, sjampinjong, bakt paprika og sesamfrø

KR 125,-

Allergener: hvetegluten, melk, sesam, sulfitt

​

________________________________

​

SABI SUSHI PEDERSGATA V

 

"Sabi i 100"

12 biter assortert sushi: 

4 biter tempura maki

4 biter laks agurk maki
2 biter nigiri
2 biter tempura scampi
Sjøgress

KR 100,-

​

Allergener: fisk, skalldyr, sesam, egg,soya

og gluten (hvete)

​

V

"Sabi i 100" vegetar

12 biter assortert sushi

Gi beskjed om allergener

KR 100,-

Allergener: gi beskjed om evt. allergener

​

________________________________

​

SMASHIN' V

 

The Butchers Choice 

Smashburger med BBQ pulled pork, Monterey Jack Ost, Maggis Burgerdressing, Salat, Rødløk og tomat. Servert i våre brioche burgerbrød med sorte sesamfrø!

Valgfri Cola/Cola Zero til maten

KR 100,-

Allergener: melk, sennep, gluten, sulfitt

V

Maggis Chili Burger

Chili burger laget av kikerter, tomater, gulrot, agurk. Toppes med rødløk, tomat og salat og nydelig vegansk chili aioli
Valgfri Cola/Cola Zero til maten

KR 100,-

Allergener: gluten, melk, sulfitt

​

________________________________

​

ZOUQ RESTAURANT

& TAKE AWAY V

 

Butter Chicken
En mild klassiker. Grillede biter av marinert kylling tikka blandet i en fløyelsaktig glatt tomat- og løkbasert smørsaus.

KR 125,-

Allergener: melk, cashew

V

Chana Masala(vegansk)
En mettende skål av spicy kikert curry. Denne familiefavoritten er laget med løk, hakkede tomater, korianderfrø, hvitløk, chili og ingefær.

KR 100,-

Allergener: oppgis ved henvendelse

​

​

TUSEN TAKK TIL VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE:

logo-skansen_edited.png
aftenbladet.png
bottom of page