elevate-iv6yNy7oBqQ-unsplash.jpg

Pressemelding

Pressemelding: 25.02.21

Spis for 100 har alltid handlet om å være en matkupp-uke. Spisestedene i byen inviterer til å teste ut utvalgte retter fra menyen for en 100-lapp. Nå omdøpes spis for 100 til Spis Ute Ugå!

Hvorfor? Når man betrakter indeksregulering og prisutvikling så ser vi det nødt til å tilpasse oss dette og utvikle konseptet i tråd med fremtiden. Det betyr likevel ikke at konseptet fremdeles er en mat-kupp-uke, som det alltid har handlet om. Endringen gjør det mulig for spisestedene å velge mellom å servere en hovedrett til kr. 100,-, kr. 125,- eller kr. 150,- gjennom festivaluka. Det vil være helt naturlig at en café vil ha et mer rimelig tilbud enn en gourmetrestaurant.


Vi følger i fotsporene for de som har bedrevet med dette lenge. I byer som Kristiansand, Mandal, Arendal, Grimstad, Porsgrunn, Trondheim, Skien og mange andre byer som også har omprofilert nettopp på grunn av prisutviklingen. 


Dette sikrer fremtiden for en matkupp-uke og da kan vi som gjester benytte oss av tilbudet samtidig som vi vet at spisestedene er fornøyde med matfestivalen.


Nå blir det mat! 
 

 Utvalgte saker

© 2021 Webmaster: Trine Lise Gjelstad - Ansvarlig: Spis for 100 Stavanger, Kultur og Kos